Video Çekerek Para Kazanmak

Video çekerek para kazanmak gençler, profesyonel bir kamera sistemi kurmanıza ve binlerce dolar yatırım yapmanıza gerek yok.

24 Temmuz 2022 18:35 Ekonomi
Video Çekerek Para Kazanmak

Video kaydetmeyi ve düzenlemeyi seviyor ancak YouTube'dan para kazanmak istiyorsanız bu makale tam size göre. Yazımızdaki iş fikirlerini inceleyerek kendinize en uygun olanı seçebilir ve internet dünyasında video kaydederek para kazanabilirsiniz.

Eğitim Sitelerine Uygulama Yapın

Tabii ki amacınız kaydettiğiniz eğitim videolarından gelir elde etmektir. Daha sonra bu videoları Youtube'da yayınlamak yerine, eğitim almak isteyenlerin ziyaret ettiği Udemy gibi sitelerde yayınlayın ve eğitimlerini burada yayınlayın. Her görünümde gelir elde edin.

Videolarınızı Bir Plana Kaydedin

Antrenman videolarınızı kaydetmeden önce mutlaka bir plan yapın ve hangi videoda ne konuşacağınıza önceden karar verin. Hatta tüm eğitime toplamda kaç video vereceğinizi hesaplıyor. Bu sayede video kaydederken hiçbir şeyi kaçırmazsınız. Ancak videolarda öğretmen havasından uzak durun. İnsanların bir öğretmen olarak değil, arkadaş olarak konuşmayı tercih ettiğini unutmayın.

Duyurunuzu Yapın

Sosyal medyada kaydettiğiniz eğitim videolarında tanıtım yapın. Hatta tanıtım videoları çekin. Bu videolarda eğitimin içeriği hakkında bilgi veriniz. Mümkünse ilk antrenman videonuzu insanlarla paylaşın. Bu sayede insanlar eğitimlerini almadan önce ne tür bir eğitimle karşılaşacakları hakkında bilgi sahibi olurlar. Youtube'da yayınlamak için tanıtım videoları kaydedin ve eğitiminizi insanlar arasında tanıtın. Burada dikkat edeceğiniz sorun tanıtım videolarının tıpkı eğitim videoları gibi bir seri halinde yayınlanmasıdır. Yani Youtube sürekli olarak insanlara yeni videolar önerdiği için ne kadar çok tanıtım videosu çekerseniz o kadar çok kişi gelecektir.

Üretiminizi Yapın

Üretim, insanlara yaptığınız işi ne kadar önemsediğinizi göstermenize yardımcı olur. Birden fazla kamera kullanmak, yaka mikrofonu kullanmak, ışık kullanmak ve stüdyo kullanmak gibi faktörlerin tümü işinizin profesyonel görünmesini sağlayabilir. Son zamanlarda kullanılan yeşil ekran teknolojisini video kaydında da kullanabilirsiniz. Bu sayede arkanızdaki duvara istediğiniz görüntü efektini verebilirsiniz. İlk etapta olmasa da eğitim videolarından kazanacağınız para ile yapım kalitesini kademeli olarak artırabilirsiniz. Matematik, kimya, fizik gibi sayısal alanlarda eğitim yapacaksanız ekstra bir tahta kullanabilir ve bu tahtanın ara görüntülerde ekranda görünmesini sağlayabilirsiniz.

0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡
Habere Yorum Yap ( 0 )
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet