The Batman Filmiyle İlgili İlk Eleştiriler ve Tepkiler Geldi

The Batman, yeniden çekilen versiyonu ile bu hafta sonu vizyona girmeyi bekliyor. Bir süredir filmde yer alan görseller ve aynı zamanda fragmanlar paylaşılıyor, bu sayede izleyicilerin merakının arttırılması sağlanıyordu. 4 Mart’ta vizyona girecek olan film Batman’ın yeniden yazıldığı bir yapım olarak vizyona girmesi bekleniyor.

01 Mart 2022 18:43 Gündem
The Batman Filmiyle İlgili İlk Eleştiriler ve Tepkiler Geldi

Birçok basın mensubu ve eleştirmen için ön gösterim bu hafta içinde yapıldı. Bu da beraberinde filmle ilgili olarak ilk eleştirileri ve tepkileri de beraberinde getirdi. Hatta filmle ilgili olarak ilk inceleme puanı da bu sayede ortaya çıkmış oldu. Filmin ilk eleştirmelerinin ardından ortalama puanın 90 olması birçok kişinin heyecanlanmasına neden oldu.

The Batman Filminin Eleştirmenleri Hangi Yönde!

Robert Pattinson’u Batman rolünde karşımıza çıkacak olan yapım uzun süredir sinema severler tarafından merak ediliyordu. 2022 yılının en çok merak edilen yapımı Batman’ın baştan yazılması olarak görülüyordu.

3 saate yakın olması beklenen filmde Bruce Wayne rolünde Robert Pattinson, Salina Kyle rolünde Zoe Kravitz gibi isimler yer alıyor. Filmde kahramanın baş düşmanı sadist ve aynı zamanda bir seri katil olan Riddler oluyor.

İlk izlenimin ardından gelen eleştirilerse izleyicilerin daha da meraklanmasına yardımcı oldu. Ortalama bir genel çizgiye sahip olan yorumlardan bazıları dikkat çekici olabiliyor. Genel olarak net bir şekilde beğenen ya da beğenmeyen çok fazla demek yanlış olacaktır. Ancak bu filmin uzun süre sinema dünyasında konuşulacağının kesin olduğunu rahatlıkla söyleyebiliriz.

Birçok yorumcunun kararsız kaldığı kiminin 5 üzerinden 1, kiminin 5 üzerinden 4,5 verdiği yapımın neden insanları bu konuda ikiye böldüğü bekleniyor.

Ülkemizde de 4 Mart 2022 Cuma günü vizyona girecek olan yapımın iyi bir gişe toplaması bekleniyor. Son yayınlanan fragmanın ardından insanlar büyük bir şekilde filme karşı ilgi duymaya ve ne zaman vizyona gireceğini araştırmaya başlamıştı.

The Batman filmiyle ilgili en iyi eleştiriyse filmi izleyecek olan kitlenin vereceği oranlar olacağını söylemek doğru olacaktır. Bu da bu filmin bir klasik olup olmayacağını da belli edecektir.

0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡
Habere Yorum Yap ( 0 )
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet