Teen, dokuz kişiyi öldüren Teksas kazasında kamyon kullanıyordu

Yetkililer Perşembe günü yaptığı açıklamada, Teksas'ın batısında bir kolej golf takımını taşıyan minibüsle kamyonet kullanan 13 yaşındaki bir çocuğun dokuz kişinin hayatını kaybettiğini söyledi.

19 Mart 2022 11:00 Gündem
Teen, dokuz kişiyi öldüren Teksas kazasında kamyon kullanıyordu

Polise göre, New Mexico merkezli Southwest Üniversitesi golf takımının altı üyesi, Salı gecesi koçlarıyla birlikte kazada öldü.

Teksas, Andrews yakınlarında meydana gelen kazada 13 yaşındaki çocuk ve kamyonetteki 38 yaşındaki babası da hayatını kaybetti.

Teksas Kamu Güvenliği Departmanına göre, Dodge 2500 kamyoneti yaklaşmakta olan şeride girdi ve minibüsle kafa kafaya çarpıştı.

Her iki araç da alev aldı.

Ulusal Ulaştırma Güvenliği Kurulu başkan yardımcısı Bruce Landsberg, Teksas, Odessa'daki KWES TV tarafından, kaza anında reşit olmayanın kamyonetin direksiyonunun arkasında olduğunu söyledi.

13 yaşındaki Teksas yasasını ihlal ediyordu. Bir mukim, eyalette 15 yaşından başlayarak 21 yaşından büyük ehliyetli bir yetişkinle birlikte araç kullanmasına izin veren bir öğrenci sürücü belgesi alabilir.

Landsberg'in KWES TV'ye verdiği demeçte, her iki araç da yüksek hızda giderken meydana gelen kazadan önce pikapın sol ön lastiğinin patlamış gibi göründüğünü söyledi.

Her ikisi de Kanadalı olan Southwest Üniversitesi'nden iki öğrenci, kritik durumda hastanede.

0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡
Habere Yorum Yap ( 0 )
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet