Steam'de oynayabileceğiniz en iyi ücretsiz oyunlar (2022)

Steam platformunda çok sayıda ücretsiz oyun yer alıyor. Herhangi bir ücret ödemeden keyifle oynayabileceğiniz o yapımları sizler için bir araya getirdik. İşte birbirinden eğlenceli bedava oyunlar...

19 Haziran 2022 22:59 Yaşam
Steam'de oynayabileceğiniz en iyi ücretsiz oyunlar (2022)

Türkiye'de oyun fiyatlarının yükselmesi sebebiyle oyun almak artık bir lüks haline geldi. Oyuncular artan oyun fiyatlarından dolayı dikkatlerini oynaması ücretsiz oyun türlerine çevirdiler. Sizler için birbirinden kaliteli bedava oyunları bir araya getirdik. İşte o yapımlar...

En iyi ücretsiz oyunlar

Dota 2

ucretsiz-oyunlar.jpg

Steam kurucu şirketi Valve tarafından yayınlanan oynaması ücretsiz 5v5 MOBA türünde olan Dota 2 strateji türünde kaliteli nadir yapımlar arasında yerini alıyor. Heroes of Storm ile League of Legends severlerin göz atması gereken oyunlardan birisi olduğunu düşünüyoruz.

Team Fortress 2

ucretsiz-oyunlar-001.jpg

Team Fortress 2, 2007 yılı çıkışlı olmasına rağmen Steam’de en çok oynanan ilk 10 oyun arasında yer alıyor. Oyun, kullanıcılarına takım odaklı bir aksiyon FPS deneyimi sunmanın yanı sıra oyuncular tarafından büyük bir Steam Atölyesi desteğine sahip.

Counter-Strike Global Offensive

ucretsiz-oyunlar-002.jpg

Valve ve Hidden Path Entertainment tarafından geliştirilen ve 21 Ağustos 2012 tarihinde Steam platformunda çıkışını yapan Counter-Strike Global Offensive, kısaca herkesin bildiği adı ile CS:GO ilk çıktığında oyuncular tarafından büyük ilgi görmese de geliştirici firma tarafından getirilen güncellemeler ile oyuncuların büyük beğenisini kazandı.

Aralık 2018'de Valve kozmetik ürünlerden elde ettiği gelir sayesinde Counter-Strike Global Offensive tüm Steam oyuncuları için oynaması ücretsiz hale getirildi.

Smite

ucretsiz-oyunlar-003.jpg

Smite, Hi-REZ Studio tarafından geliştirilen ve piyasaya ilk kez 25 Mart 2014 tarihinde çıkış yapan MOBA hayranı oyuncuları TPS oyun türü ile buluşturan nevi şahsına münhasır oynanış setine sahip oyun farklı kültürlerdeki mitolojik tanrıları da bünyesinde bulunduruyor.

Warframe

warframe.jpg

Digital Extremes tarafından geliştirilen Warframe uzayda geçen bir bilim kurgu FPS/TPS oyun türüdür. Kendi karakterinizi ve uzay geminizi tasarlayıp savaşa katılmanıza imkan tanıyor. Türkçe dil desteğine sahip olan oyun arkadaşlarınız ile eğlencenin kapısını sizlere açıyor.

Unturned

unturned.jpg

7 Temmuz 2014 yılında piyasaya çıkan Unturned oyunun tek geliştiricisi olan ve üstelik henüz 17 yaşında olan Kanadalı Nelson Sexton tarafından bir lise projesi olarak geliştirildi.

Unity motoru ile geliştirilen Unturned tek ve çok oyunculu olarak oynayabileceğiniz zombi temalı hayatta kalma oyunu, oyuncu dostu sistem gereksinimlerine sahiptir.

World of Tanks

world-of-tanks.jpg

2. Dünya savaşı konseptine sahip olan oyun tanklarla arkadaşlarınızla rakiplerinizi yok edebileceğiniz eğlenceli bir oyun deneyimini siz oyuncular ile buluşturuyor. Oyun ayrıca sahip olduğunuz tanklarınızı dilediğiniz gibi özelleştirmenize olanak tanıyor.

0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡
Habere Yorum Yap ( 0 )
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet