Samsung Galaxy M54 teknik özellikleri belli oldu!

Samsung Galaxy M54 henüz piyasaya çıkmadan tüm teknik özellikleri ile sızdırıldı. Cihazın merak edilen pek çok donanım detayı gün yüzüne çıktı! İşte ayrıntılar...

17 Ekim 2022 14:22 Gündem
Samsung Galaxy M54 teknik özellikleri belli oldu!

Samsung Galaxy M54 çok yakında piyasaya çıkacak. Güney Kore merkezli teknoloji devi Samsung, M serisini genişletmeye hazırlanıyor. Qualcomm imzalı üst düzey bir işlemci ile geliştirilen cihaz, yüksek performans vaat eden pil kapasitesi ile dikkatleri üzerine çekiyor.

Galaxy M54 modeli henüz piyasaya resmi olarak tanıtılmadı. Çok yakında bir basın lansmanı ile piyasada boy göstermeye başlayacağı tahmin edilen cihazla ilgili ilk bilgiler ortaya çıktı. Merakla beklenen akıllı telefon modelinin pek çok teknik özelliği sızdırıldı. Sizler için o ayrıntıları bir araya getirdik. İşte detaylar...

Samsung Galaxy M54, Snapdragon 888 ile gelecek

YouTube platformunda yayın yapan ve pek çok kişinin güvenilir bir kaynak olarak değerlendirildiği The Pixel kanalı, Samsung Galaxy M54'ün teknik özelliklerini sızdırdı. İddialara göre cihaz, Qualcomm tarafından geliştirilen Snapdragon 888 işlemci ile karşımıza çıkacak. Söz konusu işlemci, geçtiğimiz yıla kadar üst düzey akıllı telefonlar için yüksek performans göstermesiyle tanınıyor. Şirket yeni telefonunda bu işlemciyi tercih ederek nispeten bütçe dostu kabul edilebilecek ileri performanslı bir seçenek hazırlayacak.

m54-2.jpg

Samsung Galaxy M54 modeli iddialara göre 6,67 inç Süper AMOLED ekranla gelecek. Full HD+ çözünürlük kalitesi vaat eden telefonda 90 Hz yenileme hızı ile akıcı bir deneyim sağlanacak. Cihazda 8 GB RAM kapasitesi ile 128 GB dahili depolama alanı eşleştirilecek.

64 MP ana kamera ile gelecek olan Samsung Galaxy M54'ün üçlü kamera ile raflarda boy göstereceği tahmin ediliyor. Cihazda 12 MP ultra geniş açılı sensör ve 5 MP makro sensör bulunacağı söylenmekte. Ön tarafta ise 32 MP selfie kamerası yer alacak. Şu anda cihazda OIS desteğinin olup olmayacağı henüz bilinmiyor. Ancak hem ön hem de arka kameralarda 4K video kayıt imkanının bulunacağı konuşuluyor.

m54-3.jpg

6,000 mAh pil kapasitesi ile geliştirileceği tahmin edilen Samsung Galaxy M54, 25 watt hızlı şarj desteği içerecek. Cihazın Android 12 işletim sistemiyle geleceği; 5G, Wi-Fi 6, Bluetooth 5.0 bağlantı desteklerine izin vereceği söyleniyor. Galaxy M54'ün fiyatı henüz bilinmese de tahminlere göre cihaz 400 ila 500 dolar bandında raflarda kendine yer bulacak.

0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡
Habere Yorum Yap ( 0 )
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet