Porsche ve VW'lerle Dolu Yanan Bir Kargo Gemisi Atlantik'in Ortasında Sürüklendi!

Almanya'dan Amerika Birleşik Devletleri'ne araba taşıyan bir gemi Çarşamba günü Atlantik Okyanusu'nda alev aldı ve mürettebatın 22 üyesini gemiyi terk etmeye ve yanarak sürüklenmeye zorladı.

19 Şubat 2022 10:00 Gündem
Porsche ve VW'lerle Dolu Yanan Bir Kargo Gemisi Atlantik'in Ortasında Sürüklendi!

Yaklaşık 650 fit uzunluğundaki gemi Felicity Ace, 4.000 araba taşıma kapasitesine sahip ve Porsche ve Volkswagens ile yüklendi.

Portekiz donanması, Çarşamba günü Davisville, R.I.'ye varması planlanan gemiden 22 mürettebat üyesini kurtardı. Associated Press, mürettebatın helikopterle Azor Adaları'ndaki Faial adasına götürüldüğünü bildirdi. Mürettebat üyelerinden hiçbiri yaralanmadı.

Portekiz donanması, Perşembe günü gemide yangının hala devam ettiğini bildirdi.

Volkswagen Grubu AP'ye yaptığı açıklamada, Felicity Ace'in ABD'ye "Alman otomobil üreticisinin ürettiği araçları" taşıdığını söyledi. Şirket, yangının ABD'deki müşteriler veya otomotiv grubunun kendisi üzerindeki etkisi hakkında daha fazla yorum yapmayı reddetti.

Porsche Cars North America'nın bir sözcüsü, San Jose, Kaliforniya'daki NBC Bay Area'ya, üreticinin kargo şirketiyle temas halinde olduğunu, çünkü bazı arabalarının kargolar arasında olduğunu söyledi.

"Felicity Ace adlı ticaret gemisinin 22 kişilik mürettebatının sağ ve sıhhatli olduğunu görünce içimizi rahatlattı. Kargoların arasında çok sayıda arabamız var. Nakliye şirketi ve gemideki arabaların detayları ile temas halindeyiz. Ne olduğunu ve sonraki adımları doğrulamak için henüz çok erken olsa da, Porsche AG'deki meslektaşlarımızla birlikte, çözüm bulmak için müşterilerimizi ve bayilerimizi elimizden gelen en iyi şekilde destekliyoruz. sipariş ettikleri araçla ilgili olarak Porsche bayileri ile iletişime geçmelidirler” denildi.

Geminin sahibi okyanusta bir römorkör düzenliyor, ancak Portekiz donanma sözcüsü Cmdr. AP'nin bildirdiğine göre José Sousa Luís, geminin büyüklüğü nedeniyle Azor Adaları'ndaki bir limana çekilmesinin pek mümkün olmadığını söyledi.

0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡
Habere Yorum Yap ( 0 )
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet