Jeffrey Epstein'ın sahip olduğu Karayip adaları, kurbanların fonunu artırmak için satışa sunuldu

Yeni bir rapora göre, bir zamanlar Jeffrey Epstein'a ait olan iki Karayip adası satışa çıkarıldı. Wall Street Journal'a göre, Great St James ve Little St James, Epstein'ın küresel emlak portföyündeki iki adadır ve 125 milyon dolarlık bir fiyatla listelenmiştir.

25 Mart 2022 22:00 Gündem
Jeffrey Epstein'ın sahip olduğu Karayip adaları, kurbanların fonunu artırmak için satışa sunuldu

Great St James 160 dönümden fazla bir alana yayılıyor ve WSJ tarafından incelenen mahkeme kayıtlarına göre Epstein 2016'da yaklaşık 20 milyon dolara satın aldı. Küçük bir yapı koleksiyonu ve bir deniz koruma alanı olan Noel Koyu içerdiğinden büyük ölçüde el değmemiştir.

Öte yandan, Little St James 70 dönümlük bir alana yayılıyor ve 1998'de satın alındı. Adada dört misafir villası, bir helikopter pisti, özel bir iskele, iki havuz, üç özel plaj, bir spor salonu ve bir tiki kulübesi var.

Rapora göre, 2020'de başsavcı da dahil olmak üzere ABD Virgin Adası yetkilileri, Epstein'ın kadınları ve kızları - bazıları 11 yaşında - Little St James'e çektiğini ve burada "insan ticareti yaptığı, tecavüz ettiği, cinsel saldırıya uğradığı ve tutsak tuttuğu" iddiasında bulundu. Mahkeme belgelerine göre kurbanları.

Epstein mülkünün bir avukatı WSJ'ye verdiği demeçte, bu iki adanın olası satışından elde edilen gelir, mülkün bekleyen davaların çözümüne ve mülk operasyonlarının maliyetlerine gidecek.

Epstein'ın 121 milyon dolarlık mülkünün, geç finansörlerin kurbanlarını Epstein kurbanlarının tazminat programı aracılığıyla tazmin etmek için kullanıldığını da sözlerine ekledi. Epstein'ın yıllar içinde Donald Trump, Bill Clinton ve Prince Andrew gibi güçlü isimlerle yakın ilişkileri oldu.

0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡
Habere Yorum Yap ( 0 )
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet