İPhone 14 İçin Yeni Çizimler Yapıldı!

Apple İPhone 14’ü yayınlamak için Eylül ayını bekliyordu. Ancak iPhone 14’ün çizimleri bugün gün içerisinde sızdırıldı. Sızdırılan bilgilere dayanılarak Apple’ın yeni modelinde çeltiğe veda ettiği görülüyor.

19 Mart 2022 14:42 Gündem
İPhone 14 İçin Yeni Çizimler Yapıldı!

Günümüzda çeltikli ekran oldukça fazla kullanılıyor ve tüm kullanıcılar bu sisteme oldukça alıştı. Ancak Apple geçen sene çıkardığı son cihazı ile en az çeltiğe kullanıp çeltik konusuna neredeyse takmış ve bu ekran kullanımını oradan kaldırmayı hedefliyor. Apple yeni tasarladığı telefon modeli olan İPhone 14 hem fiyatı hem de görüntüsü ile oldukça merak ediliyor. Bugün gün içerisinde ise İPhone 14 İçin bir görüntü sızdırıldı.

Apple’ın son projesi olan İPhone 13 oldukça ses getiren ve yeteri ilgiyi alan bir telefon olarak piyasayı alt üst etmişti. Hem fiyatı hem de görüntüsü ile oldukça ilgi gören bu modelin devamı da aynı şekilde merak konusu oldu. Henüz tam olarak bir bilgi olmasa bile bu telefon için oldukça fazla tahmin ve ön görü ile büyük bir heyecan ile bekleniyor.

2022031714144579346.webp

Peki İPhone 14 Hakkında Bilgiler Nelerdir?

Her geçen gün daha büyük bir müşteri ve cihaz artışı yapan Apple 2022 yılının Eylül ayında çıkarılacak olan İPhone 14 İçin çizimlerini kamuya sızdırıldı. Ayrıca Apple’ın önümüzdeki eylül ayında 6.1 inç iPhone 14, 6.7 inç iPhone 14 Max, 6.1 inç iPhone 14 Pro ve 6.7 inç iPhone 14 Pro Max olmak üzere dört model çıkaracağı da önceki telefon modellerinde olduğundan dört farklı model bekleniyor. Çıkacak olan her model için ayrı bir merak konusu bulunuyor.

Apple hazırladığı bu telefon modeli ile delikli ekran kullanımını artırıp çeltikli ekran kullanımını sıfıra indireceğin daha önce belirtmişti. Sızdırılan çizim görselleri ile bu konuda dediğini yapmış görünüyor. Ayrıca çıkacak olan yeni model için en çok merak edilen noktada fiyatı olmaktadır. Apple şu an dünyadaki en pahalı telefon sıralaması da yer aldığı için yeni modelin cep dostu olup olmadığı da oldukça merak ediliyor. Ancak Apple Eylül ayına kadar her hangi bir açıklamada bulunmamada kararlı görünüyor.

0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡
Habere Yorum Yap ( 0 )
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet