Hindistan 18 Kadınla Evlenen 'Doktor' Dolandırıcıyı Tutukladı

Bibhu Prakash Swain ruh eşlerine ve gerçek aşka inandı ya da sonraki iki düğününden sadece haftalar önce tutuklanmadan önce Hindistan'da evlendiği ve dolandırıldığı iddia edilen en az 18 kadına söyledi.

23 Şubat 2022 10:00 Gündem
Hindistan 18 Kadınla Evlenen 'Doktor' Dolandırıcıyı Tutukladı

Polis, 51 yaşındaki bir doktor gibi davranan evlilik web sitelerini taradı ve ülkenin dört bir yanındaki profesörleri, avukatları, sağlık görevlilerini ve bir milis subayını düğüm atmaya ikna etti, dedi.

Statü bilincine sahip Hindistan'da Swain, yüksek bir maaş aldığını iddia etti ve kimlik bilgilerini ve aile geçmişini güçlendirmek için sahte kimlik kartları ve randevu mektupları kullandı.

Üst düzey polis yetkilisi Sanjiv Satpathy AFP'ye verdiği demeçte, "Bunu öncelikle paraları ve biraz da cinsel zevkleri için yaptı."

Memur Satpathy'nin ekibi, Swain'i aylarca peşine düştükten sonra tutukladı ve birden fazla kimliğini, banka hesaplarını ve Şubat ve Mart aylarında iki düğün için planlarını keşfetti.

Memur Satpathy, "Her zaman çok ikna ediciydi" dedi ve "sadece 40'lı yaşlarının sonlarında başarılı bekar, dul veya boşanmış kadınları hedef aldı."

Polis, "evliliğin birkaç mutlu ve tatmin edici günü" olduğunu söyledi, Swain'in acil bir durumda kendisine yardım etmek için yeni eşlerinin parasını veya mücevherlerini ödünç almak için bahaneler uyduracağını söyledi.

Daha sonra, muhafazakar bir toplumda yeniden evlenmiş bekar, dul veya boşanmış bir kadın olarak kadınların koşullarının onları polise gitmekten korkutacağını umarak bir sonraki hedefine geçecekti.

Müfettişler Swain'in 18'den fazla kez evlendiğine ve şu anda eşlerinin bağlantılarını kaydettiği cep telefonu kayıtlarını inceliyorlar - Madam Delhi, Madam Assam veya Madam UP (Uttar Pradesh) olarak - Hindistan'da kaldıkları yerlerin adını.
Kızgın ve aldatılmış

Polis, Swain'in en az yedi kadınla evli olduğunu tesadüfen öğrenen 48 yaşındaki bir karısının şikayeti üzerine Mayıs 2021'de Swain'in birden fazla hayatı hakkında soruşturma başlattı.

Polis, kendisini öfkeli ve aldatılmış hisseden kurbanın Swain'in diğer eşlerinin iletişim bilgilerini telefonundan "sessizce aldığını" ve ortak durumlarıyla ilgili olarak onlarla bireysel olarak iletişime geçtiğini söylüyor.

Memur Satpathy, "İşte o zaman içeri girdik ve onun uzun aldatma, kimliğe bürünme ve aldatma geçmişi hakkında keşifler yaptık" dedi.

Doğudaki Odisha eyaletinde küçük bir köyde doğan Swain, ilk olarak 1978'de evlendi ve ilk eşinden ikisi doktor ve biri dişçi olmak üzere üç çocuğu var.

Laboratuar teknisyeni olarak eğitim gördü, ailesiyle arası bozuldu ve eyalet başkenti Bhubaneshwar'a taşındı ve burada kendini doktor olarak tanıtmaya başladı ve sonunda 2002'de ikinci karısı olan bir doktorla evlendi.

Memur Satpathy, "O zamandan beri birden fazla isim kullandı, ancak internette eş ararken kendini her zaman doktor veya profesör olarak tanıttı" dedi.

Polis, onun hilelerinin tek kişilik bir iş olduğundan şüpheleniyor ve onun ayrıntılı kurulumlarında ona yardım edecek ve parasını bir yerden başka bir yere taşıyacak kişileri arıyor.

Hindustan Times gazetesi onu "Don Juan değil" olarak tanımladı ve sadece bir buçuk metre, iki inç (1,6 metre) boyunda olduğunu ve 10 eyalette en az 27 kadınla evlendiğini söyledi.

Gazete ayrıca, iyi bir önlem olarak, 128 sahte kredi kartıyla 10 milyon rupinin (180.000 ABD Doları) 13 bankasını dolandırdığını ve doktorların ve diğer personelin aylarca ücretsiz olarak gittiği bir tıbbi laboratuvarlar zincirini yönettiğini iddia etti.

0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡
Habere Yorum Yap ( 0 )
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet