Fiat Doblo 125 bin liraya satılıyor

Ziraat Bankası gayrimenkul ilanlarının yanı sıra araba ilanlarını da paylaşmaya devam ediyor. Banka tarafından paylaşılan son araba ilanına göre, geniş avantajlar ve özellikler bulunuyor. Fiat Doblo olan araçla ilgili tüm detayları paylaşıyoruz.

12 Mart 2022 23:25 Gündem
Fiat Doblo 125 bin liraya satılıyor

Son dönemlerde araba fiyatlarına gelen peş peşe zamlar cep yakmaya devam ediyor. Korona virüs salgını, çip krizi ve kurdaki değişiklikler doğrudan araba pazarını etkilemiş durumda. Ancak bankalar son dönemlerde 2. El arabaları uygun fiyatlara satmaya devam ediyor. Ziraat Bankasının son ilanıysa bunları kanıtlar nitelikte. Araçla ilgili detaylar ise şu şekilde:

Aracın markası Fiat iken model detayı ise Dynamic 1.3 Multijet. 2011 model yılına sahip olan arabanın yakıt türüyse dizel olarak karşımıza çıkıyor.

fiatdoblo.jpg

Aracın şanzıman türüne bakıldığında ise manuel olduğu görülmekte. Kasa tipiyse kamyonet.

Arabaların en önemli detaylarından birisi olan motor hacmi 0 – 1300 cc, motor gücü ise 75-100 HP. Ayrıca aracın renginin de gri olduğunu söylemekte fayda var.

Hali hazırda Ziraat Bankası araba ilanları arasında bulunan otomobilin açık arttırma başlangıç ücreti 125.000 TL. Banka açık arttırmaya dahil olacak kişilerden tam 7.500 TL teminat bedeli talep etmekte. Ayrıca açık arttırmada minimum artış bedeli 500 TL.

Sizlerde yukarıdaki arabayla ilgili daha fazla bilgi almak ve merak ettiklerinizi öğrenmek isterseniz bu adrese gidebilirsiniz.

İLAN İÇİN TIKLAYINIZ

0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡
Habere Yorum Yap ( 0 )
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet