Elon Musk, Vladimir Putin'i Ukrayna için savaşmaya davet ediyor

Artan Rusya ve Ukrayna ihtilafının ortasında, SpaceX ve Tesla CEO'su Elon Musk 14 Mart Pazartesi günü görünüşe göre Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'e Ukrayna için teke tek mücadele için meydan okudu.

15 Mart 2022 22:00 Gündem
Elon Musk, Vladimir Putin'i Ukrayna için savaşmaya davet ediyor

Putin'in adını yazmak için Rus alfabelerini kullanan Musk, resmi Twitter hesabında "Vladimir Putin'e teke tek mücadeleye meydan okuyorum. "Bahisler Ukrayna'dır" diye ekledi.

Aynı yolda Musk daha sonra Rusça yazdı: "Bu kavgayı kabul ediyor musunuz?" ve Kremlin'in resmi Twitter hesabını etiketledi.

Tweet, insanların tepki vermesi ve retweetlemesi ile kısa sürede viral hale geldi. Yorum bölümünde, Twitter kullanıcılarından biri, Rusya devlet başkanının herhangi bir savaşı kolayca kazanabileceğini vurguladı.

Musk, "Putin batıyı bu kadar kolay küçük düşürebilseydi, meydan okumayı kabul ederdi. Ama kabul etmeyecek" diye yanıt verdi.

Başka bir kullanıcı, Musk'ın Putin'e teke tek dövüş için meydan okumadan önce düşünüp düşünmediğini sorduğunda Musk, "Kesinlikle ciddiyim" yanıtını verdi.

Rusya ve Ukrayna çatışması dünyayı etkiledi ve ABD'li elektrikli otomobil üreticisi ve roket şirketi SpaceX'in hammadde ve lojistikte önemli bir enflasyonist baskıyla karşı karşıya olduğunu söyleyen Musk gibi.

Musk, Pazar günü bir tweet'te enflasyon oranı görünümünü de sordu ve şirketlerinin "yalnız olmadığını" söyledi ve Ukrayna-Rusya çatışmasının emtia fiyatlarını 2008'den bu yana en yüksek seviyelerine çıkardığını söyleyen bir makaleyi retweet etti.

Rusya'nın Ukrayna'yı işgali, otomobillerde kullanılan metallerin fiyatlarında - karoserdeki alüminyumdan katalitik konvertörlerdeki paladyuma ve elektrikli araç akülerindeki yüksek kaliteli nikele kadar - bir artışa yol açtı ve müşterilerin faturayı ödemesi muhtemel.

0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡
Habere Yorum Yap ( 0 )
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet