Belçikalı adam, 'aşağılanma' ile karşı karşıya kaldıktan sonra öğretmeni 101 kez bıçakladığını itiraf etti

Belçika savcılarına göre 37 yaşındaki bir adam, ilkokulda öğretmen tarafından aşağılandığı iddia edildikten yaklaşık otuz yıl sonra öğretmenini bıçaklayarak öldürdüğünü itiraf etti.

19 Mart 2022 10:00 Gündem
Belçikalı adam, 'aşağılanma' ile karşı karşıya kaldıktan sonra öğretmeni 101 kez bıçakladığını itiraf etti

Gunter Uwents, müfettişler tarafından sorgulandığında, 1990'larda henüz yedi yaşındayken 59 yaşındaki Maria Verlinden ile sözde etkileşimini asla unutmadığını söyledi.

Açıklamaya göre, Kasım 2020'de Anvers yakınlarındaki Noorderwijk'teki evinde onu ziyaret ederken kontrolünü kaybettiğini iddia etti. Onu mutfakta 101 yerinden bıçakladı.

Polis bu davayı uzun süredir araştırıyor ve 16 ay boyunca yüzlerce DNA örneği aldıktan sonra, kurbanın kocası tanıklar için halka açık çağrıda bulundu. Polis, içinde nakit para bulunan çantasına mutfak masasının üzerinde dokunulmadan bırakıldığı için herhangi bir soygun olasılığını dışladı.

Geçen yıl Mart ayında Uwents, suçu polise haber veren bir arkadaşına itiraf etmişti. Savcılar, DNA örneğinin suç mahallinde bulunan izlerle eşleştiğini söyledi.

1990'larda Uwents'e ders veren kurbanın kız kardeşi 62 yaşındaki Lut Verlinden, Het Nieuwsblad'a şunları söyledi: “Hepimizin kafası karıştı. Gunter'in sınıfta birlikte olduğu tüm eski meslektaşlarımla temasa geçtim ama kimse onunla Maria arasında geçen bir olayı hatırlayamıyor.

“Gunter her zaman sessiz, içine kapanık bir çocuktu. Onun hakkında söylenecek başka bir şey yoktu. Ailesi de çok iyi Katolik insanlardır. Onlar için üzülüyorum çünkü korkarım bir daha Noorderwijk'te kendilerini göstermeye cesaret edemeyecekler" dedi.

0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡
Habere Yorum Yap ( 0 )
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet