Apple, iPhone İçin 15.4 Yayınladı! Yeniliklere Dair Detaylar

Apple, iphone için 15.4 ve İpados yazılımlarını güncelledi. Maskeyle Face ID açtıracak yazılım güncellemesi hakkında çok fazla sorularda sorulmaya başlandı. Maskeyle Face ID nasıl açılır diyenler için haberimizde tüm özellikler hakkında ayrıntılı bilgiye yer verdik.

21 Mart 2022 13:02 Gündem
Apple, iPhone  İçin 15.4 Yayınladı! Yeniliklere Dair Detaylar

Maskeyle Face ID açma işlemi için Apple Watch’u kullanmanıza gerek kalmayacak. İphone ID uygulaması için kilit sistemini sorunsuzca açabilecek ve ödeme işlemlerinizi de pratik şekilde doğrulayabileceksiniz. Aynı zamanda yazılım güncellemesi sonrasında ise diğer Face ID işlemlerinizi güvenli bir şekilde gerçekleştirmeye başlamış olacaksınız. Apple tarafından yeni yayınlanmış olan 15.4 güncellemesi ile evrensel kontrol, üçüncü taraf uygulamaları, yeni emojiler yer alıyor.

Apple’dan Evrensel Kontrol Özelliği 15.4 Sunuldu

Apple çalışmalarını aralıksız şekilde sürdürmeye devam ediyor. Şirket tarafından şimdilerde geliştirilen evrensel kontrol özelliği de onlardan biri. İlk defa yenilenen çalışmalardan biri olarak karşımıza çıkan evrensel kontrol özelliği ise 15.4 güncellemesi ile kullanıcılara sunulmuş oldu. Evrensel kontrol özelliğinin ne olduğunu tam olarak bilmeyenler için ise Mac klavyesi ve izlenmesini sorun yaşamadan yapabilmenize yardımcı oluyor.

Yazılım güncellemesi sonrasında iphoneler de toplamda 37 adet olmak üzere yeni emojilere yer verildi. Aynı zamanda siri geliştirmeleri, Acil sos özellikleri de çalışmalar arasında yer aldı. Yazılım güncellemesinde çeşitliliğe önem veren firmanın, iphone kullanıcılarını çok fazla memnun edeceği düşünülüyor.

İphone’daki Hatalar Düzeltildi!

İphone’da birçok hata tespit edildiğini ve bu hataların giderildiği açıklandı. Dijital Covid sertifika desteğine sahip olmasıyla öne çıkan 15. 4 yazılımı sonrasında ise önceden var olan şu hatalar giderilmiş oldu. Hatalarda düzeltilen kısımları şu şekilde belirtmeye başlayabiliriz. Bunlar;

  • Klavye yazılan sayı aralarında noktalar kaldırıldı
  • Fotoğraflardaki ve videolardaki icloud, fotoğraf arşivlerinin de eş zamanlı hale dönüştürülmesi
  • Canlı dinle özelliğinin denetim merkezine kapatılmak istendiğinde kapalı hale getirilmesi ( Öncelerde her ne kadar canlı dinle denetim merkezi kapatılmaya çalışılsa da kapalı şekilde görünmüyordu)

Yeni güncellemelerin gelmesi ile artık İphone kullanıcıların sık karşılaştığı ve rahatsız olduğu problemlerde çözümlenmiş oldu. Apple 15.4 güncellemesini aktif hale dönüştürmeniz içinde Ayarlar- Yazılım güncellemesine tıklamalısınız.

0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡
Habere Yorum Yap ( 0 )
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet