Apple Cephesinden Sevindiren Haberler Geldi! Apple İkinci Nesil Airpods’lara Güncelleme Desteği Sunacak!

Apple'ın 2021 sonunda AirPods Pro için yaptığı yazılım güncellemesinin ardından, AirPods'un ikinci nesli de bugün benzer bir güncelleme aldı. Tüm detayları haberimizde bulabilirsiniz…

18 Mart 2022 23:04 Gündem
Apple Cephesinden Sevindiren Haberler Geldi! Apple İkinci Nesil Airpods’lara Güncelleme Desteği Sunacak!

Apple, yeni AirPods modelleriyle müzikseverleri mest etmeye devam ediyor. Apple, yeni sürümler üzerinde çalışmaya devam ederken eski nesil AirPods müşterilerini de unutmadı. Apple, AirPods Pro kullanıcılarının 2021'in sonuna kadar yazılımlarını gerektiği gibi güncellemelerine izin verdi. İkinci nesil AirPods'lar için de benzer bir duyuru bugün yapıldı.

İkinci nesil AirPods'lar bir yazılım güncellemesi alıyor

MacRumors tarafından yayınlanan bilgilere göre, ikinci nesil AirPods'lar artık desteklenen modeller arasında yer alıyor. Müşterilerin bir güncelleme alamama veya AirPods'larını iOS olmayan bir akıllı telefonda kullanma zorluğunu telafi etmek için yazılım yüklemelerine olanak tanıyor. Ancak unutmamanız gereken önemli bir detay ise yazılım yükseltmesi yalnızca Apple'ın dahili kullanımı için olduğudur. Kullanıcıların AirPods yazılımlarını güncelleyebilecekleri lokasyonlar ise sadece Apple Mağazaları veya Apple Yetkili Servisi olarak açıklandı. Güncelleme alabilen AirPods'ların şu anda sadece ikinci nesille sınırlı olduğunu belirtmekte de fayda var. Bu liste şimdilik, üçüncü nesil AirPods'lar veya AirPods Max'i içermiyor. Önümüzdeki günlerde bu listeye başka Apple cihazlarının eklenip eklenmeyeceği elbette henüz belli değil. Fakat pek çok kullanıcı şimdilik bu haberden fazlasıyla memnun görünüyor.

Apple

Apple Inc. ya da eski ismiyle Apple Computer Inc., tüketici elektroniği, bilgisayar yazılımı ve kişisel bilgisayarlar tasarlayan, geliştiren ve satan uluslararası bir şirkettir. Mac bilgisayarlar, iPod müzik çalarlar, iPhone akıllı telefonlar, iPad tablet bilgisayarlar ve Apple Watch akıllı saatler en bilinen donanım ürünleri arasında yer alır. Yazılımları arasında ise, macOS ve iOS işletim sistemlerinin yanı sıra iTunes medya oynatıcısını, Safari tarayıcısını, iLife ve iWork yer alır. iPhone'un 9 Ocak 2007'de piyasaya çıkmasıyla birlikte, adından "Computer" terimi kaldırıldı. Samsung Electronics'ten sonra Apple, gelir açısından dünyanın en büyük ikinci bilgi teknolojisi şirketidir. Ayrıca Samsung ve Nokia'dan sonra dünyanın en büyük üçüncü cep telefonu üreticisidir.

0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡
Habere Yorum Yap ( 0 )
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet