ABD CDC, Hindistan için seyahat danışmanlığını kolaylaştırıyor

ABD Hastalık Kontrol ve Önleme Merkezi (CDC) Pazartesi günü Hindistan için COVID-19 seyahat danışmanlığını kolaylaştırdı. CDC, risk seviyesini Seviye 3'ten (yüksek risk) Seviye 1'e (düşük risk) değiştirdi. Bu amaçla bir açıklama yayınlandı.

30 Mart 2022 22:00 Gündem
ABD CDC, Hindistan için seyahat danışmanlığını kolaylaştırıyor

"Hastalık Kontrol ve Önleme Merkezleri (CDC), COVID-19 nedeniyle ülkede düşük düzeyde COVID-19 olduğunu gösteren 1. Seviye Seyahat Sağlık Bildirimi yayınladı. COVID-19'a yakalanma ve ciddi semptomlar geliştirme riskiniz, ABD Dışişleri Bakanlığı yaptığı açıklamada, FDA onaylı bir aşı ile tam olarak aşılanmışsanız daha düşük" dedi.

Açıklamada, "Herhangi bir uluslararası seyahati planlamadan önce, lütfen CDC'nin aşılı ve aşısız yolcular için özel önerilerini gözden geçirin" denildi.

CDC, Hindistan'a seyahat edenler için önemli bilgiler verirken, "Hindistan'a seyahat etmeden önce aşı olduğunuzdan ve COVID-19 aşılarınızın güncel olduğundan emin olun. hala COVID-19 kapma ve yayma riski altında. 2 yaşında veya daha büyük herkes, kapalı kamusal alanlarda tam oturan bir maske takmalıdır. Hindistan'daki tüm gerekliliklere ve tavsiyelere uyun."

CDC, yolcuları ve diğer hedef kitleleri dünyadaki sağlık tehditlerine karşı uyarmak ve kendilerini nasıl koruyacakları konusunda tavsiyelerde bulunmak için Seyahat Sağlık Bildirimlerini (THN'ler) kullanır.

0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡
Habere Yorum Yap ( 0 )
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet