7 Mart günlük burç yorumu para, huzur ve aşk bu burçlarda

Günlük burç yorumları ile gününüzün nasıl geçebileceğini, neler yaşayabileceğiniz hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. Günlük hayatınızda da nelerle karşılaşabileceğiniz hakkında bilgi sahibi olmanız sizler için avantajlı olabilir. Karşınızda 7 Mart günlük burç yorumları.

06 Mart 2022 21:19 Astroloji
7 Mart günlük burç yorumu para, huzur ve aşk bu burçlarda

Koç

Baba veya patron figürleriyle sürekli olarak karşı karşıya kalıyorsunuz. Bugün biraz daha dikkatli olmanız gerekir, kendinizi fazla sıkıştırmayın.

Boğa

İlişkilerinizde problemli günleri biraz daha geride bırakabilirsiniz. İlişkilerinizde sorunların önüne geçmek için soğukkanlı olmakta fayda var.

İkizler

Sosyal alanlarda yaşadığınız sorunlarla birlikte ekonomik olarak zorluğunuz sona eriyor. Beklemediğiniz yerlerden para alacağınız gibi biraz daha rahatlayacaksınız.

Yengeç

Güç ilişkilerinizde de manasız gerginlikle karşı karşıya kalabilirsiniz. Büyük resmi görmeniz halinde tüm sorunları çözebileceksiniz.

Aslan

Bugün işyerinizde ya da arkadaş ilişkilerinizde problem yaşayabilirsiniz. İyi gün geçirmeniz için işe gitmemeniz veya arkadaşlarınızla buluşmamanız en iyisi olabilir.

Başak

Kafanızın içinde sessiz bombalar patlıyor. Durduk yere öfkelenmeniz ve agresifleşmeniz oldukça muhtemel. Biraz daha soğukkanlı olmakta fayda var.

Terazi

Ekonomik olarak oldukça güzel bir sürece giriyorsunuz. Manevi konuda sizlere akıl verenlerden uzaklaşmak ve kendinize yönelmeniz oldukça faydalı olacaktır.

Akrep

Resmi işlerle ilgili biraz daha fazla aktif olabilirsiniz. Dilekçe verme gibi işlemler içinde kendinizi bulabilirsiniz. Bunları halletmek sizler için oldukça faydalı olacaktır.

Yay

Kafa karışıklığınızın önüne geçmek için kafanızı kaldırmanız gerekiyor. Aşkı görebilmeniz için etrafınıza bakmanız yeterli olacaktır.

Oğlak

İlişkilerinizdeki güçlü bağlar sizlere ekonomik gelirler sağlayacak. İyi bir rahatlama yaşayacağınız gibi aşk konusunda da şansınız yaver gidecek.

Kova

Evcil hayvanlarla daha fazla zaman geçireceğiniz bir güne giriyorsunuz. Bu aralar birlikte yaşayabileceğiniz kedi ve köpek olabilir.

Balık

Aşk kapınızı çaldı açtınız ve kafa karışıklığı yaşıyorsunuz. Ancak bu kafa karışıklığı kısa bir süre sonra mutluluk getirecek. Biraz daha sabır ve direnç.

0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡
Habere Yorum Yap ( 0 )
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet