4 Mart günlük burç yorumları güneşin konumu bu burçları yakından ilgilendiriyor

4 Mart günlük burç yorumları ile gününüzün nasıl geçebileceğiyle ilgili fikir sahibi olabilirsiniz. Milyonların büyük bir merakla takip ettiği günlük burç yorumunu sizlerle paylaşıyoruz. Karşınızda 4 Mart günlük burç yorumu…

03 Mart 2022 21:52 Astroloji
4 Mart günlük burç yorumları güneşin konumu bu burçları yakından ilgilendiriyor

Koç

Sosyal işlerde çok daha aktif olacağınız bir güne uyandınız. Bu sosyal işler sizleri vicdanen de rahatlatacağı gibi ekonomik olarak da biraz destek sağlayacak. Süreç boyunca ilişkilerinizi güçlendirmek sizlere faydalı olacak.

Boğa

Ailenizden, arkadaşlarınızdan veya ilişkinizden borç para isteyebilirsiniz. Ekonomik olarak oldukça zorlu bir süreçtesiniz. Borç para istemek her ne kadar zorlu olsa da istemek zorundasınız.

İkizler

Bugün iş konusunda oldukça aktif bir gün geçirebilirsiniz. Yaptığınız işler sizleri birçok noktada tatmin etmiyor olsa da ekonomik koşullarınız yüzünden yapmak zorundasınız. Önümüzdeki günlerde farklı iş fırsatları çıkabilir.

Yengeç

Son dönemlerde sürekli olarak varoluşunuzu sorgulamaya başladınız. Bu sizleri bir üst çıtaya çıkartacak. Kendinizdeki doğruları, yanlışları ve eksikleri görebilmenizi sağlayacak. Doğru yoldasınız aman şaşmayın.

Aslan

Son dönemlerde ekonomik olarak büyük bir rahatlık içerisindesiniz. Ancak bu ekonomik koşulu önümüzdeki günlerde daha zorlu olabilir. Elinizdekinden çok daha fazla paraya ihtiyacınız olabileceği gibi sizlerden borç para da istenebilir.

Başak

Ailenizle olan iletişim problemleriniz hayatınızın her yerine sirayet ediyor. Biraz daha sakin kalmalısınız. Sıcakkanlı olmanızdan kaynaklı hızlı yükseliyorsunuz. Ayrıca önümüzdeki günlerde de güzel haberler sizlerle olabilir.

Terazi

Uzun bir mesai sonrasında yorgunluk kahvesini hak ediyorsunuz. Ancak bu kahveyi yalnız içmeyebilirsiniz. Etrafınıza biraz daha geniş bakın sizlerle kahve içmek isteyen birçok kişiyi göreceksiniz. Kendinize bir şans verin.

Akrep

Sağlık problemleriniz baş gösterebilir. Bu yüzden biraz daha sakin günler geçirmeye, ilaçlarınızı düzenli kullanmaya çalışın. Ayrıca doktor randevularınızı daha fazla ertelemeyin ve ilk iş doktora görünün.

Yay

Bugünlerde geçmişinize sürekli takılıp kalıyorsunuz. Aklınıza pek duymak istemediğiniz sesler geliyor. Artık bu sesleri dinlemeyi bırakmalı ve önünüze bakmalısınız. Yoksa durumlar sizlerin istediği gibi olmayacak.

Oğlak

Aşk kapınızı çalmaya başlıyor. İlişkiniz veya ilişki olma ihtimaliniz çok daha güçleniyor. İlişkisi olan Oğlak’lar oldukça güzel geleceği yürüyor, ilişkisi olmayanlarsa biraz daha sabretmesi gerekiyor. Bu sabrın sonu güzelliğe çıkıyor.

Kova

Arkadaş ilişkileriniz oldukça yıpranmış durumda. Bu yıpranmışlıktaysa sizlerin de payı bulunuyor. En iyisi çok sevdiğiniz arkadaşların kapısını çalın. Biraz daha olgun bir şekilde durumları karşılayın ve yeni günlere birlikte yürüyün.

Balık

Son dönemlerdeki tutarlı planlamalarınız ve hareketleriniz meyvesini vermeye başlıyor. Sürekli olarak erteleyen huyunuzdan yavaş yavaş sıyrılıyorsunuz. Bu sizlere oldukça fayda sağlayacağı gibi güzel yollar da açacak.

0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡
Habere Yorum Yap ( 0 )
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet