3+1 merkezi konumda daire Ziraat Bankası’nda 225 bin lira

Türkiye’nin en büyük kamu bankalarından birisi olan Ziraat Bankası elinde bulunan daireleri satmaya devam ediyor. Birçok noktada avantaj sağlayan banka uygun fiyatlı olarak evleri satıyor. Ev almak isteyenlerinse ilk tercih ettiği yer gayrimenkul ilanları.

17 Şubat 2022 21:00 Gündem
3+1 merkezi konumda daire Ziraat Bankası’nda 225 bin lira

Ev fiyatlarının büyük bir artış içerisine girmesi cepleri yakmaya devam ediyor. Kiranın da artmasıyla birlikte birçok kişi ev satın almak istiyor. Ev satın almak isteyenlerse bankaların ellerinde bulduğu dairelere göz atıyor. İşte o evle ilgili detaylar…

Uygun Fiyatlı 3+1 Daire

Ziraat Bankası gayrimenkul ilanları arasında bulunan daire geniş avantajlarıyla dikkatleri üzerine çekiyor. Daire birçok noktadan avantaj sağlıyor. İşte tüm detaylar:

28875-b.jpeg

Apartmanda bulunan dairenin 3 odası, 1 salonu, 1 banyosu ve 1 balkonu bulunuyor. Ortalama olarak 105 metrekare olan daire geniş aileler için önemli bir fırsat.

Banka tarafından paylaşılan bilgilere göre, daire krediye uygun. Yani kredi çekerek de evin satın alınabilmesi mümkün.

28875-c.jpeg​​​​​​​

Isınma tipi olarak kombi kullanılan dairede hali hazırda kiracı bulunuyor. Ayrıca tapu durumunun da kat mülkiyetli olduğunu söylemekte fayda var. Apartmanın ilk katında bulunan daire, 2000 yılında inşa edilmiş. Yani 22 yaşında.

Ziraat Bankası gayrimenkul ilanları arasında bulunan 3+1 daire, açık arttırma usulüyle 225 bin lirayla satılıyor. Banka teminat bedeli olarak 13.500 TL talep ediyor. Açık arttırmada minimum artış ücreti ise 1.000 TL.

28875-e.jpeg​​​​​​​

Sizlerde yukarıda paylaşılan daireyle ilgili olarak daha fazla bilgi almak ve merak ettiklerinizi öğrenmek için bu adrese ‘’https://e-satis.ziraatbank.com.tr/gm-details.intengo?gayrimenkulId=28875&cid=26019865 ‘’ gidebilirsiniz.

0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡
Habere Yorum Yap ( 0 )
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet