3+1 daire Ziraat Bankası’nda 280 bin lira

Ziraat Bankası’nda 3+1 daire tam 280 bin lirayla açık arttırmayla satılıyor. Evin oldukça önemli bir konuma sahip olmasının yanı sıra geniş kullanım alanlarını da sunuyor. Evle ilgili paylaşılan detayları sizlere aktarıyor.

12 Mart 2022 19:37 Gündem
3+1 daire Ziraat Bankası’nda 280 bin lira

Son dönemlerde büyük artış gösteren ev fiyatları cep yakmaya devam ediyor. Birçok yurttaş ev satın alabilmek için güncel gayrimenkul ilanlarına göz atıyor. Bankaların sağladığı son gayrimenkul ilanlarından birisi de merkezi konumdaki 3+1 daire oldu.

Ev Satın Alacaklara Kaçmayacak Fırsat

Ziraat Bankası tarafından satılan dairenin 3 odası, 1 salonu, 1 banyosu ve 1 balkonu bulunuyor. Ortalama olarak 93 metrekareye sahip olan daire, geniş bir avantaj sağlıyor.

Krediye de uygun olan daire, müstakbel sahibine de avantaj sağlamakta. Isınma tipine bakıldığında ise kombi olduğu görülüyor.

Kullanım durumunun da boş olduğu görülen dairenin tapu durumu ise kat mülkiyetli. Binanın inşa yılı ise 1989 olarak kayıtlara geçmiş durumda.

ziraatbankasievs.jpg

Apartmanın 4. Katında bulunan dairenin durumu ise ikinci el. Görüldüğü üzere daire, geniş avantajlar sağlamakta.

Ziraat Bankası tarafından satılan dairenin açık arttırma başlangıç fiyatı 280 bin lira olarak kayıtlara geçmiş durumda. Banka tarafından talep edilen teminat bedeli ise 16.800 TL. Ayrıca açık arttırmada minimum artış ücreti 1.000 TL.

Sizlerde yukarıdaki daireyle ilgili bilgi sahibi olmak için bu adrese gidebilirsiniz.

İLAN İÇİN TIKLAYINIZ

0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡
Habere Yorum Yap ( 1 )
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet