2 Mart günlük burç yorumları bu burçları ekonomik olarak rahatlayabilir

Günlük burç yorumlarıyla karşılaşabileceğiniz tüm detayları öğrenebilirsiniz. 2 Mart günlük burç yorumlarına bakıldığında bazı burçları ekonomik rahatlık, bazı burçlara da aşk kapıları açılıyor. Karşınızda güncel burç yorumları…

01 Mart 2022 20:13 Astroloji
2 Mart günlük burç yorumları bu burçları ekonomik olarak rahatlayabilir

Koç

Sosyal ilişkilerinizde çığır açacağız bir güne giriyorsunuz. Bu konuyla ilgili olarak da kendinize biraz daha çevrenizle uyumlu düşünmekte oldukça fayda var. Ayrıca ilişkilerinizde de yeni bir döneme giriyorsunuz.

Boğa

Bugün ne yaparsanız yapın ancak abartıya kaçmamaya dikkat edin. Duygularınız özellikle de ifade ediyorken biraz soğukkanlı olmaya çalışın. Etrafınızda pek de iyi niyetli olmayan insanlar durumu farklı yerlere çekebilir.

İkizler

Keyfinizi yerinde tutmanız gereken bir süreç içerisindesiniz. Bu konuyla ilgili olarak kendinizi ve çevrenizi mutlu etmeye çalışın. Ayrıca kısa bir süre içerisinde uzun zamandır haber almadığınız kişilerle iletişime geçebilirsiniz.

Yengeç

Planlarınızı gerçekçi olarak kurgulamanızda ve olabildiğince karşı tarafı düşünerek kararlar vermenizde fayda var. Ancak bu şekilde istekleriniz gerçekleşebilir.

Aslan

Bugünü kendinize ayırabilirsiniz. Uzun süredir yoğun ve stresli durumlardan sıyrılmayı hak ediyorsunuz. Arkadaşlarınızı arayıp, görüşün ayrıca ailenizle de zaman geçirin.

Başak

Sağlık konularında sorunlar yaşayabilirsiniz. Özellikle de ortopedik durumlarla karşı karşıya kalabilmeniz mümkün. Kasılmalar, zedelenmeler hissedebilirsiniz. Bundan kaynaklı bugüne özel olarak dikkatli geçirin.

Terazi

Duygusal anlamda kendinizi üzgün hissedebilirsiniz. Kırılgan olmanızın etrafınızdaki insanlar başta olmak üzere birçok etkeni bulunuyor. Çevrenizi biraz daha yakından gözlemleyin ve soğukkanlı olmaya özen gösterin.

Akrep

Geçmişinize dair birçok konular karşınıza çıkabilir bunları mümkün bir şekilde tarafsız olarak değerlendirmeye çalışın. Çünkü geçmişteki sizle şu anki siz aynı değilsiniz. Birçok noktada farklılık söz konusu.

Yay

Yakın dönemdeki planlarınız istemediğiniz sebeplerden kaynaklı iptal olabilir. Bu noktada biraz daha gerçekçi planlara yönelmelisiniz. Ayrıca ailenizle olan iletişiminizde zorlu günlere girebilirsiniz. Dikkatli olmakta fayda var.

Oğlak

Ekonomik olarak zorlu günlere girebilirsiniz. Özellikle sağlıkla ilgili birçok harcamanız olabilir. yapmanız gerekense biraz daha dikkatli ve tutarlı bir ekonomik plan yapmanız. Borçlarınızın kapıyı çalması da oldukça yakın.

Kova

Uzun zamandır denk gelmediğiniz kişilerle karşı karşıya kalabilirsiniz. Özlemle ve mutlulukla karışık bir gün geçireceksiniz. Gün sonunda hiç tahmin etmediğiniz bir dönüşümün içinde olacağınızı fark edebilirsiniz.

Balık

Kendinizi halsiz ve yorgun hissedebilirsiniz. Önümüzdeki günlerde de böyle bir psikoloji içinde olabilmeniz oldukça olası. Biraz daha kendinize ve bedeninize zaman ayırmakta fayda var.

0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡
Habere Yorum Yap ( 0 )
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet