17 Şubat günlük burç yorumları Terazi ve İkizleri bekleyen olaylar

17 Şubat günlük burç yorumları birçok kişi tarafından merakla araştırılıyor. Günlük burç yorumları sayesinde karşılaşabileceğiniz durumlara karşı tedbirli olabilirsiniz. Karşınızda 12 burcun 17 Şubat günlük yorumları.

16 Şubat 2022 18:33 Astroloji
17 Şubat günlük burç yorumları Terazi ve İkizleri bekleyen olaylar

Koç

Kendinize bugün daha fazla zaman ayırmanız gerekiyor. Ekonomik olarak stresiniz ve yorgunluğunuzun üzerine ilişkilerinizin gelmesi sizleri derinden etkiledi. Bu yüzden biraz kendinize zaman ayırım yaşanılanları tartmalısınız.

Boğa

Kendinizi dış dünyadan biraz daha fazla soyutlamış gibisiniz. Bu durum sizlere, kendinizi oldukça kötü hissettiriyor. Bu sebeple günlük hayatınızda biraz daha güler yüzlü olmaya çalışın.

İkizler

Daha çok iş odaklı olan hayatınızı birçok noktadan tüketiliyor. Geleceğinizi ekonomik yapılarla inşa etmek yerine biraz daha maneviyatla inşa etmelisiniz. Çünkü var olduğunuz durumdan mutlu değilsiniz.

Yengeç

Her geçen gün kendinizi daha fazla geliştirdiğinizi düşünüyorsunuz. Etrafınıza dönüp, her şeyi kendinizi bilmediğinin farkına varmalısınız. Arkadaş ve aile ortamınızda yaptığınız hareketler ukalalık olarak yorumlanabilir.

Aslan

Yaşadığınız bölgeden sıkılmaya başladınız. Bu yüzden farklı şehirlere ve ülkelere gitmek istiyorsunuz. Ekonomik sorunlarınızın üzerine yaşadığınız aşk sorunları sizler oldukça yoracak. Biraz dinlenmeli ve mücadeleye devam etmelisiniz.

Başak

Az gelirli bir iş modeline geçiş yapıyorsunuz. İş modeli kısa vadede zorlu olacakken uzun vadede oldukça kazançlı olacak. Bu kazanç sadece maddiyatla ölçülmeyeceği gibi manevi olarak da oldukça iyi koşullara gelebilirsiniz.

Terazi

Adını aldığınız burçtaki gereklikleri yerine getirmeniz gerekiyor. Adeta bir terazi gibi doğrularınızı ve yanlışlarınızı tartmalısınız. Hangisinin baskın geleceği ise sizleri çok şaşırtacak. Geçmiş ilişkileriniz bir anda karşınıza çıkabilir. Dikkatli olun.

Akrep

Kariyer planlamalarınız birçok kişide olduğu gibi sizlerde de dilediğiniz gibi gitmedi. Haksızlığa uğradığınızı düşünüyorsunuz. Haklı olabilirsiniz. Bu yüzden asla yapılması gereken işleri aksatmayın ve geleceğe karşı umutlu olun.

Yay

İlişkilerinizde yaşadığınız gerilimli ve sancılı süreçler sizler maneviyat açısından oldukça zayıflatıyor. Bunun farkında olmanız bir şeyi değiştirmiyor. Destek almanız gerekebilir. Söz konusu destek arkadaşlarınızdan da ailenizden de olabilir.

Oğlak

Gönül bağınız gün geçtikçe zayıflamaya devam ediyor. Güçlü ilişkiler kurduğunuz insanlarla ne kadar yalandan ve suni ilişkiler kurduğunuzu fark ediyorsunuz. Bunları değiştirmek ve güçlü bağlar yaratmanın sizlerin elinde olduğunu unutmayın.

Kova

İlişkinizde veya flörtünüzde dikkatli olmalısınız. Hiç beklemediğiniz ve olmadık bir konuda şiddetli bir tartışma yaşayabilirsiniz. Bu yüzden dikkatli olmakta fayda var.

Balık

Kendiniz için hem maddi hem de manevi olarak işler gerçekleştirmeye devam ediyorsunuz. Ancak genel olarak yorucu günleriniz, bunları gerçekleştirebilmenizin önüne geçtiğini düşünüyorsunuz. Oysa ki kendinizin karşısındaki en büyük engel yine kendinizsiniz.

0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡
Habere Yorum Yap ( 0 )
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet