13 Şubat Haftalık Burç Yorumları! Bu Hafta Bakın Burçların Hayatında Neler Olacak

13 Şubat 2022 haftalık burç yorumları yayınlandı! Uzman astrolog Aygül Aydın haftalık burç yorumlarını değerlendirdi. Aşk, aile, sağlık, iş ve para ile ilgili 13 Şubat burç yorumları hakkında bilmeniz gereken her şey burada! 13 Şubat için Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçlarının detaylı yorumları haberimizde...

12 Şubat 2022 17:01 Astroloji
13 Şubat Haftalık Burç Yorumları! Bu Hafta Bakın Burçların Hayatında Neler Olacak

Koç Burcu Haftalık Burç Yorumları

Ocak ayının sonunda Plüton ile kavuşan Merkür, ileriye doğru hareketine devam ederken 13 Şubat'ta bir kez daha Oğlak burcundaki Plüton ile kavuşuyor. Son 2-3 haftadır uğraştığınız ve kendi potansiyelinizi ortaya çıkarmak için üzerinde çalıştığınız zorluklarla ilgili sonuçlar alabilirsiniz. Bir terfi ve finansal kazanç haberleri gelebilir.

Boğa Burcu Haftalık Burç Yorumları

Bazı sorularınız olabilir ve sizin veya bağlantılarınız için en iyi çözümün ne olduğunu öğrenmek isteyebilirsiniz. Ayrıca şu anda sürprizlere daha açıksınız.

İkizler Burcu Haftalık Burç Yorumları

Ay'ın hafta başında İkizler burcundan geçişi ve Jüpiter ile kare açı yapması sizi iletişim dilinize dikkat etmeye zorluyor. Profesyonel yaşamınızda ve işinizde iletişim hatalarının farkında olmalısınız.

Yengeç Burcu Haftalık Burç Yorumları

Yönetici gezegeniniz Ay'ın, bu hafta Jüpiter ve Venüs ile oluşturacağı açılar, acele kararlar vermekten kaçınmanız konusunda sizi uyarıyor. Fikirlerinizi, eşinizi veya iş yaptığınız kişilerle ilgili önemli konuşmalara başlamadan önce dikkatlice düşünmelisiniz.

Aslan Burcu Haftalık Burç Yorumları

Ay-Uranüs kavuşması ile başlayan hafta boyunca önemli kariyer adımları atabilir ve sürprizler karşısında şaşırabilirsiniz.

Başak Burcu Haftalık Burç Yorumları

Jüpiter ile Balık burcundaki Ay arasındaki kare açı, evinizde ve ilişkilerinizde bazı sorunlar yaşamanıza neden olabilir. Olumlu veya olumsuz fikirlerin baskınlığı ve abartılması, işlerin yapılmasına engel olabilir

Terazi Burcu Haftalık Burç Yorumları

Merkür ve Plüton'un Oğlak burcu birleşimi, gayrimenkul anlaşmaları hakkında kesin sonuçlar çıkarmanıza yardımcı olabilir. Yaşam ortamlarınız dramatik dönüşümlerden geçiyor.

Akrep Burcu Haftalık Burç Yorumları

Ay'ın Boğa burcundaki konumu, ikili ilişkilerinizi olduğu kadar partnerinizle olan konuşmalarınızı da etkileyebilir.

Yay Burcu Haftalık Burç Yorumları

Ay'ın İkizler burcundaki yolu ve haftanın başında yönetici gezegeniniz Jüpiter ile kare açısı sizi ilişkiler konusunda zorlayabilir. Ani karar değişiklikleri ve ani tepkiler konusunda temkinli davranırsanız, ilişkiniz ve siz daha az zarar görürsünüz.

Oğlak Burcu Haftalık Burç Yorumları

Burcunuzda Merkür ve Plüton kavuşumu ile dış görünüşünüzden iletişim taktiklerinize kadar hayatınızın birçok bölümünü değiştiriyorsunuz.

Kova Burcu Haftalık Burç Yorumları

Annenizle veya hayatınızdaki diğer kadın figürleriyle yanlış anlaşılma yaşamanız mümkün. Birbirinizi anlamaya çalışmanız ev düzeninize iyi bir etki yapacaktır.

Balık Burcu Haftalık Burç Yorumları

Satın alma söz konusu olduğunda, kendinizi kontrolden çıkmış hissedebilirsiniz. Eviniz için satın aldığınız ürünlerin veya mülk satın alma konusundaki düşüncelerinizin ihtiyaçlarınıza uygun olması için net seçimler yapmaya özen göstermelisiniz.

0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡
Habere Yorum Yap ( 0 )
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet